Αίγιο: Αίσιο τέλος με την γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αίσιο τέλος για γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από γέφυρα στην Ολυμπία Οδό, στο Αίγιο.

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και έδωσαν αίσιο τέλος στην απόπειρα αυτοκτονίας της γυναίκας, η οποία βρίσκεται σε ασφαλή χέρια.

Ηταν 1:20 του μεσημεριού της Τρίτης όταν διερχόμενη από το σημείο, είδε την 58χρονη να περνά τα κάγκελα και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας και οι δικυκλιστές της ΔΙΑΣ.

«Δεν μου αλλάζετε γνώμη»
Την προσέγγισαν και άρχισαν να της μιλούν, στην προσπάθειά τους να τη μεταπείσουν, αλλά και να κερδίσουν χρόνο καθώς, είχε ήδη κληθεί διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., από την Πάτρα. «Δεν μου αλλάζετε γνώμη, έχω τους λόγους μου», επαναλάμβανε η γυναίκα που έδειχνε να μη συνεργάζεται, ούτε με τον διαπραγματευτή.

 
Η γυναίκα αποχαιρετά τους αστυνομικούς και ζητά να παραδώσουν μια τσάντα στο παιδί της. Άφησε τα χέρια της ωστόσο ο αρχιφύλακας την αγκαλιάζει και την σώζει. Ταυτοχρόνως επιχειρούν ο διοικητής του ΑΤ Αιγιαλείας και ο έτερος αστυνομικός της ΔΙΑΣ. Η επέμβασή τους απεδείχθη σωτήρια για τη 58χρονη.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στη ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, όπου και παραμένει για νοσηλεία.

in.gr/

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ