Στέλιος Ρόκκος: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο προκειμένου να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

«Πετάει» για Άγιο Δομίνικο ο Στέλιος Ρόκκος για να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης.

Το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο πήρε ο Στέλιος Ρόκκος πριν από λίγες ώρες μαζί με τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόκειται να δώσει το παρών στο λαμπερό πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor All Star, όπου θα τραγουδήσει για τους παίκτες και τους τηλεθεατές του reality επιβίωσης.

«Έγινε η πρόταση τη στιγμή που η γυναίκα μου άλλαξε λουκ, ταιριάζει πολύ με το νησί και το βρήκα πολύ καλή ευκαιρία να την πάω κάπου που να μην είναι το κεφάλι της παράξενο», δήλωσε χαριτολογώντας ο Στέλιος Ρόκκος.

«Τα χρόνια της καραντίνας παρακολουθούσα πολύ το Survivor. Φέτος καθόλου έως πάρα πολύ λίγο, γιατί κάνω πράγματα που δεν μου αφήνουν χρόνο να το δω. Έχω αγαπημένους παίκτες, όπως ο Ηλίας Μπόγδανος, που ήμασταν μαζί και στο X-Factor», ανέφερε στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής.

«Είναι λίγες οι μέρες εκεί. Μία μέρα θα έχουμε επί της ουσίας για πάρτη μας, που θα μας ξεναγήσουν στα αξιοθέατα», τόνισε ο Στέλιος Ρόκκος στις τηλεοπτικές κάμερες για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

 Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τον έκανε να αναθεωρήσει και να θέλει να κάνει πλέον μόνο πράγματα που τον ευχαριστούν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στην κριτική επιτροπή του X-Factor.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ