Κιβωτός του Κόσμου: Με είχαν κλεισμένο οκτώ μήνες – Με χτυπούσαν με σανίδες και με πέτρες

Ραγδαίες έιναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς -όπως έγινε γνωστό χθες- ο ιδρυτής της, πατέρας Αντώνιος είναι αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έφερε στο φως υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, στο οποίο περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όσο βρισκόταν στις δομές. Δυστυχώς, πρόκειται για μία από τις δεκάδες σοκαριστικές περιγραφές τροφίμων, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. 

Με έθεσαν σε παρατεταμένη απομόνωση για 8 μήνες, διότι με είχαν κλειδωμένο μόνο μου σε ένα δωμάτιο όλη μέρα, φέρνοντάς μου μόνο φαγητό. Επίσης, ενώ ήμουν σε απομόνωση 2-3 μήνες, ο εργαζόμενος της “Κιβωτού” δύο φορές με είχε κακοποιήσει μέσα στο δωμάτιο, την ώρα που μου έφερνε βραδινό φαγητό, ρίχνοντάς μου σφαλιάρες, πιάνοντάς με από τον λαιμό, και πετώντας με κάτω.

“Με την παρατεταμένη απομόνωσή μου σε ένα δωμάτιο για 8 μήνες, στο οποίο βρισκόμουν κλειδωμένος, ο εργαζόμενος μού προξένησε εντονότατο ψυχικό πόνο και μου επέφερε σοβαρή ψυχική βλάβη, με δεδομένο ότι στερήθηκα την δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα και με τις αγαπημένες μου αδελφές, ενώ για κάποιο διάστημα δεν με άφηναν να πηγαίνω ούτε στο σχολείο μου”, ανέφερε.

Και συνέχισε: “Λίγους μήνες πριν ενηλικιωθώ, δηλαδή στα τέλη του 2021 και στις αρχές του 2022, με αφορμή μια κλοπή για την οποία με κατηγόρησαν, με έβαλαν σε παρατεταμένη απομόνωση στον Άνω Βόλο μέχρι την ενηλικίωσή μου. Το δωμάτιο στο οποίο με έβαλαν ήταν κρύο, χωρίς έπιπλα και κρεβάτι, παρά μόνο ένα στρώμα στο πάτωμα και μία κουβέρτα”.

“Επειδή μάλιστα η πόρτα της τουαλέτας ήταν κλειστή και δεν μπορούσα να βγω έξω, τη νύχτα έκανα την ανάγκη μου σε μπουκαλάκι. Μέλη της “Κιβωτού” ένα βράδυ ξεκλείδωσαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο δωμάτιο και με χτυπούσαν με μανία με σανίδες και με πέτρες, που είχαν στα χέρια τους”.

“Όσο με χτυπούσαν, παρά το γεγονός ότι τους φώναζα να σταματήσουν, και τους έλεγα ότι πονάω και δεν αντέχω άλλο, αυτοί γέλαγαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι “ή θα παραδεχθείς ότι εσύ έκλεψες τα λεφτά ή θα σε σκοτώσουμε”…”, αποκάλυψε στο υπόμνημά του πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού”.

Πηγή: newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ