Survivor All Star: Μεγάλη η απογοήτευση του για την υποψηφιότητά του – «Θέλω να αποχωρήσω»

Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω», είπε ο παίκτης απογοητευμένος, μετά την υποψηφιότητα του για αποχώρηση.

Ένταση προκλήθηκε στο Survivor All Star όταν ο ο Γιώργος Ασημακόπουλος πληροφορήθηκε στο συμβούλιο ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για ακόμα μια φορά.

Ο παίκτης εξερράγη τονίζοντας ότι νιώθει μόνος του και χωρίς καμιά στήριξη από την ομάδα του, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

 «Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανώς αναστατωμένος.

«Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο» του απάντησε ο Γιώργος Λιανός με τον παίκτη να αλλάζει τελικά γνώμη λίγο αργότερα.

«Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα. Αρκετοί συμπαίκτες μου τώρα μου είπαν να το ξανασκεφτώ και εννοείται ότι και γω δεν θέλω να τους κάνω την χάρη. Θέλω να περιμένω ποια θα είναι η απόφαση του κοινού και, αν το κοινό θέλει να με βγάλει, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά» ανέφερε στη συνέχεια.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ