Ποδηλατοβόλτα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό – Παρασκευή 31/03 στις 18.30 στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

H 2α Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Σε όλο τον κόσμο γίνονται δράσεις , που στόχο έχουν να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, ώστε να λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα, αλλά και να μπορούν να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας και να μην περιθωριοποιούνται.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας προτίθεται να πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων.  Μεταξύ άλλων  την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, έναντι Πνευματικού Κέντρου. Η εκδήλωση αυτή θα περιλαμβάνει ποδηλατοβόλτα , η οποία θα ξεκινήσει γύρω στις 19.30 και θα διέλθει από τις εξής οδούς: Αριστομένους – Φρατζή- Νέδοντος – Πλατεία Όθωνος – Γερμανού – Αριστομένους  και θα καταλήξει πάλι στην Κεντρική Πλατεία, όπου στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση – συναυλία με την ορχήστρα των εκπαιδευτικών.

ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας καλεί λοιπόν όλους του Καλαματιανούς φίλους να δώσουν το παρόν, να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν όμως και για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των ατόμων με αυτισμό και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο το έργο του.

Η Εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας και από το Κέντρο Ημέρας Ε.Υ.Τ.Υ.Χ.Ι.Α .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ