Δύο νέοι εξωτερικοί αυτόματοι απινιδωτές παραδόθηκαν από το Δήμο στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

Δύο νέους εξωτερικούς αυτόματους απινιδωτές παρέδωσε ο Δήμος Καλαμάτας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, χθες Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023. Η παράδοση έγινε στο γήπεδο Γ. Λουκαρέας από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη. Σημειώνεται ότι ο ένας εκ των δύο απινιδωτών αποτελεί δωρεά της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Καλαμάτας ενισχύει διαρκώς το δίκτυο των εξωτερικών αυτόματων απινιδωτών που διαθέτει, καθώς το τελευταίο διάστημα στο υφιστάμενο δίκτυο των 17 απινιδωτών που πρόσφατα αναβαθμίστηκαν, ήδη έχουν προστεθεί οι απινιδωτές που έχουν δοθεί από το Δήμο στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, το ΝΑΣΚ «Αίολος», στο γήπεδο της Σπεργογείας, στο αθλητικό κέντρο του Άριος και οι δύο απινιδωτές που θα καλύψουν ανάγκες της ΕΠΣ Μεσσηνίας και των μικτών ομάδων της.

Κατά την παράδοση του υλικού, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΑΚ Τάσος Αγγελής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μεσσηνίας της ΕΠΣΜ, Τάκης Νινιός, ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Χασανέας και μέλη της ΕΠΣΜ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ