Αντίστροφη μέτρηση στην Καλαμάτα για το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο βόλεϊ

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο βόλεϊ, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της «Τέντας» το διήμερο 31 Μαρτίου – 1η Απριλίου 2023 με την συμμετοχή του Π.Α.Ο.Κ., του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Μίλωνα.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18.00 σε απευθείας μετάδοση από το ERTSPORTS 1, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 21.15 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου στις 21.30 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 14:30 θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, με τη συμμετοχή των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ (Π.Α.Ο.Κ., Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων) και εκπροσώπων από τους συνδιοργανωτές (Ε.Ο.ΠΕ., Δήμος Καλαμάτας, Ε.Σ.ΠΕ.Π.).

Σημειώνεται ότι δεν θα υπάρξει έκδοση εισιτηρίων και η είσοδος στους αγώνες θα γίνει μέσω διάθεσης 1.200 ονομαστικών προσκλήσεων ανά ημέρα (θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ