Τέμπη: Σε εξέλιξη η δραματική διαδικασία ταυτοποίησης των νεκρών

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί όλη η χώρα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Ο αριθμός των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας έχει φθάσει τους 57, ενώ 48 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία.

Δραματικές σκηνές εκτυλίσσονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, με τους συγγενείς των αγνοουμένων κρατώντας στην αγκαλιά τους μια φωτογραφία του παιδιού, του αδερφού, του πατέρα ή της μητέρας, βλέπουν τις ελπίδες τους να σβήνουν.

Τα τελευταία 24ωρα εκτυλίσσονται δραματικές σκηνές στο νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς συγγενείς των θυμάτων και των αγνοουμένων πηγαίνουν εκεί για να δώσουν γενετικό υλικό ώστε να ταυτοποιηθούν οι άνθρωποί τους.

Οι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας προσπαθούν να βρουν όση δύναμη τους έχει απομείνει προκειμένου να ολοκληρωθεί η επίπονη διαδικασία της ταυτοποίησης των σορών.

Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει το γενετικό υλικό και το δείγμα μεταφέρεται στα εγκληματική εργαστήρια της αστυνομίας, ενώ οι οικογένειες που βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας έχουν διαλυθεί ψυχολογικά και προσπαθούν να βρουν απαντήσεις για την τραγωδία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έχουν ταυτοποιηθεί 52 άτομα, τα οποία έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της μοιραίας σύγκρουσης των δύο τρένων, ενώ 14 οικογένειες έχουν ενημερωθεί από ειδικούς ψυχολόγους της αστυνομίας για την τραγική αυτή κατάληξη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ταυτοποίηση των σορών και εκτιμάται πως μέχρι αύριο, Σάββατο, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

πηγή: MEGA TV

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ