Συντεντριμμένος ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας: Να λάμψει η αλήθεια για όλες τις ψυχές που χάθηκαν

Συντεντριμμένος ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα από την Αταλάντη, στο «τελευταίο αντίο» στην κόρη του. Η άτυχη 28χρονη φοιτήτρια στο ΑΠΘ βρήκε τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Να λάμψει η αλήθεια όχι για τον ίδιο, αλλά για τις αδικοχαμένες ψυχές του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, καθώς και για το δικό του λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει, ζήτησε με πόνο ψυχής ο κ. Χρήστος Χούπας στην κηδεία της 28χρονης στην Αταλάντη.

Όπως μετέδωσε το TVStar, σε κλίμα οδύνης η οικογένεια της Ελπίδας, οι συγγενείς, οι φίλοι και συχωριανοί της συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος για να αποχαιρετήσουν την 28χρονη.

«Δόθηκε ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση. Όποιος και να αναλάβει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και να πάρω, η αγαπημένη μου αδερφή δεν θα ξαναγυρίσει», είπε ο αδερφός της Ελπίδας.

 Στη μοιραία αμαξοστοιχία θα βρίσκονταν και οι δύο αδερφοί της Ελπίδας, ωστόσο άλλαξαν τα εισιτήρια για την επόμενη ημέρα. Όμως, η φοιτήτρια του ΑΠΘ αποφάσισε να ταξιδέψει μόνη της για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική σχολή του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 28χρονης, προτού ακόμη ταυτοποιηθεί η σορός της κόρης του, έλεγε ότι είχε χάσει τις ελπίδες του να είναι ζωντανή. «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί», έλεγε.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία που τέλεσε ο μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, παρέστησαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ