Σασμός spoiler: Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Στέλλα;

Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τέλος της Στέλλας, στη σειρά Σασμός. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως για την τρίτη σεζόν. Η Στέλλα είναι μία ηρωίδα που θα συνεχίσει να μας απασχολεί και στα νέα επεισόδια του 3ου κύκλου..

Η γυναίκα αυτή έχει περάσει πολλά. Έχει μπλεχτεί σε περίεργες υποθέσεις κι έχει δυσκολευτεί να ξεπεράσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Αστέρη Σταματάκη. Τι της επιφυλάσσει το μέλλον;

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, οι γονείς της, Σοφία και Τάσος, θα φύγουν οριστικά από την Κρήτη. Το ζευγάρι αυτό θα αναζητήσει την ευτυχία, μακριά από τον τόπο του. Θα περάσουν τη σύνταξή τους μαζί, ενωμένοι, δίνοντας μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους να ανθίσει. Θα ταξιδέψουν στον κόσμο, με τη Στέλλα να επικοινωνεί μαζί τους, τηλεφωνικά.

Επομένως, η Στέλλα θα μείνει μόνη της, στο τέλος της σειράς Σασμός. Ή και όχι.. Φαίνεται πως ένας νέος έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα, φέρνοντας την ανατροπή στη ζωή της. Ένας νέος χαρακτήρας μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ