Πατέρας Κάρολαϊν: Αν ίσχυε η θανατική ποινή, θα σκότωνα εγώ τον Μπάμπη -Να σαπίσει στην κόλαση

Με αφορμή τη νέα δίκη και την προσπάθεια του 35χρονου να πείσει ότι σκότωσε την γυναίκα του εν βρασμώ, o Nτέηβιντ Κράουτς δήλωσε ότι «τον μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή και εύχεται να σαπίσει στην κόλαση».

Μιλώντας στην DailyMail, ο Ντέιβιντ Κράουτς ανέφερε ότι  θα ήταν «τιμή του» να εκτελέσει τον δολοφόνο της κόρης του, εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Ειδικότερα, ο 79χρονος αφού αποκάλεσε τον συζυγοκτόνο «νυφίτσα» είπε: «Αν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να ισχύει στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή μου τραβήξω τον μοχλό».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ετοιμάζει προσφυγή προκειμένου να μειωθεί η ποινή του σύμφωνα με την οποία θα ισχυριστεί ότι σκότωσε την 19χρονη επειδή «ανησυχούσε πως θα έκανε κακό» στην εννέα μηνών τότε κόρη τους Λυδία, κι επομένως θα πρέπει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Για δεύτερη φορά διεκόπη η δίκη του 

Φια δεύτερη φορά σήμερα διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 24 Απριλίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου του.

Ο καθ´ομολογίαν συζυγοκτόνος, απευθυνόμενος στην έδρα ενημέρωσε το δικαστήριο ότι έχει αλλάξει συνήγορο υπεράσπισης και θα εκπροσωπηθεί, όπως και στο πρωτόδικο δικαστήριο, από τον κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

Συνεργάτης του δικηγόρου ζήτησε αναβολή ή διακοπή στην υπόθεση με το δικαστήριο τελικά να αποφασίζει διακοπή για τις 24 Απριλίου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ