Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Πέθανε ο δημοσιογράφος σε ηλικία 40 ετών

Σε ηλικία 40 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης, ο οποίος είχε μακρά θητεία στον χώρο των ΜΜΕ και ιδίως στο αθλητικό ρεπορτάζ – Δούλεψε σε σειρά αθλητικών μέσων ενώ από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στην οικογένεια του Foxbet στη θέση του αρχισυντάκτη

Θρήνος επικρατεί στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Γκαραγκάνης. Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης είχε μακρά θητεία στον χώρο του ΜΜΕ, καθώς αποτέλεσε ένα από τα παλαιότερα μέλη της 24MEDIA. Εργάστηκε στα Μέσα του Ομίλου από το 2003 ως το 2015, καλύπτοντας κατά κύριο λόγο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως συντάκτης του SPORT24 και αρχισυντάκτης από την πρώτη ημέρα του RedPlanet.

Δούλεψε επίσης σε Sport FM, Sportime, Athlosnews και το FWS. Από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στην οικογένεια του Foxbet στη θέση του αρχισυντάκτη, καλύπτοντας παράλληλα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας.

Το «αντίο» του foxbet.gr

Η Τρίτη της 7ης Μαρτίου ξημέρωσε με θλίψη βαριά για την ομάδα του Foxbet και με τα πιο τραγικά νέα για την ίδια την οικογένεια, του αρχισυντάκτη μας, Παναγιώτη Γκαραγκάνη.

Σε ηλικία μόλις 40 ετών, ο Παναγιώτης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, αφήνοντάς σε όλους μας ένα τεράστιο κενό.

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης υπήρξε ένα έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος με μακρά θητεία στον χώρο των ΜΜΕ. Εργάστηκε σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων, όπως ο Sport FM, το Sport 24, το Sportime, το RedPlanet.gr, το Athlosnews.gr και το FWS.gr.

Από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στην οικογένεια του Foxbet.gr στη θέση του αρχισυντάκτη, ενώ μέσω του έγκριτου και αποκαλυπτικού του ρεπορτάζ, κάλυπτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας. Ο νηφάλιος χαρακτήρας του, η καυστική του πένα και το πάθος του για τον Ολυμπιακό, θα μείνουν χαραγμένα εσαεί στη μνήμη όλων μας.

Η ομάδα του foxbet, αποχαιρετά τον άνθρωπο, συνάδελφο και φίλο μας και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

 Καλό σου ταξίδι Παναγιώτη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ