Μία Καλίφα: Η συλλογή της πρώην πορνοστάρ με τα πανάκριβα αυτοκίνητά

Η πρώην σταρ του Pornhub, Μία Καλίφα δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να επιδεικνύει πώς επενδύει τα χρήματα που έβγαλε από τη βιομηχανία του πορνό. Η 30χρονη έχει δημιουργήσει μια απίστευτη συλλογή ακριβών αυτοκινήτων και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τα αποκτήματά της στα social media.

Στο γκαράζ της Μία Καλίφα υπάρχουν εντυπωσιακά αυτοκίνητα που αξίζουν εκατοντάδες χιλιάδες λίρες. Το πιο ακριβό είναι μια Ferrari F12 Berlinetta, που κοστίζει περίπου 300.000 λίρες. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει μηχανή 6,2 λίτρων και αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι 340 χιλιόμετρα την ώρα. Χρειάζεται μόλις τρία δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση σε ταχύτητα 160 χιλιομέτρων.

Η Μία Καλίφα, που υπολογίζεται ότι έχει περιουσία 4 εκατομμυρίων λιρών, χρησιμοποιεί επίσης για τις μετακινήσεις της μία Bentley Continental GT, με τετράλιτρο οκταβάλβιδο κινητήρα τούρμπο, αξίας 180.000 λιρών. Το μοντέλο αυτό αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι 300 χιλιόμετρα την ώρα.

Στο γκαράζ της Μία Καλίφα υπάρχουν επίσης δυο Audi – ένα A8L, αξίας περίπου 68.000 λιρών και ένα R8 Spyde, αξίας 126.000 λιρών.

Με τέτοια αυτοκίνητα η Μία Καλίφα καλύπτει το πάθος της για την ταχύτητα, αλλά έχει και πιο πρακτικά οχήματα στη συλλογή της.

Μεταξύ αυτών ένα τζιπ Wrangler, με δίλιτρο κινητήρα, αξίας 25.000 λιρών, μία Lexus ES, αξίας 32.000 λιρών και μία BMW M4, που κοστίζει περίπου 55.000 λίρες.

Η πρώην πορνοστάρ δεν κρύβει τα γούστα της από τους 28 εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τα αυτοκίνητά της. Αλλά πρόσφατα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της ότι της αρέσει η κάνναβη. «Χόρτο. Δεν αισθάνομαι ένοχη γι’ αυτό», είπε, χωρίς να ενδιαφέρεται αν αυτή η ανάρτηση μπορεί να της προκαλέσει μπελάδες με τις αρχές.

Η Μία Καλίφα μπήκε στη βιομηχανία του πορνό το 2014 και είχε μια εντυπωσιακή πορεία, καθώς σε δύο μήνες έγινε η πιο δημοφιλής σταρ του χώρου. Όμως εγκατέλειψε τα κινηματογραφικά πλατώ αφού γύρισε 11 ταινίες για ενηλίκους σε διάστημα τριών μηνών.

Πηγή: topontiki.gr



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ