Κρήτη: Για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικη είχε ελεγχθεί ο 66χρονος λυράρης

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι στην υπόθεση με τον ανήλικο που βιάστηκε και εξεδιδόταν από τον λυράρη στην Κρήτη, τόσο πιο ξεκάθαρα γίνονται τα πράγματα για την σκοτεινή δράση του 66χρονου. Πλέον, όλα δείχνουν ότι δεν είναι τυχαίο πως ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε ελεγχθεί για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Σε αυτή την ιστορία που φαίνεται να είχε εμπλακεί ο 66χρονος λυράρης και αφορά την παραγωγή πορνογραφικού υλικού ήταν πριν περίπου από ένα χρόνο.

Το στοιχείο που συνδέει την υπόθεση εκείνη με το κορίτσι και με αυτή που βρίσκεται τώρα στην δημοσιότητα με το αγόρι είναι ότι τα δύο ανήλικα παιδιά έχουν με στενό συγγενικό δεσμό, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου έδωσε άλλοθι στην ιστορία, παίρνοντας ουσιαστικά «πάνω του» την υπόθεση.

Παράλληλα, ο 66χρονος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο λυράρης φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία ήταν κλινήρης, ενώ φέρεται να ορκίστηκε επανειλημμένως σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ