Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλάει για τον γάμο της – Πώς θα ονομάσει την κόρη της

Για τον γάμο και το όνομα που θα δώσει στην κόρη της απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου, μιλώντας στο Open Weekend».

Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πως παντρεύεται με πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, ενώ παράλληλα έκανε αποκαλύψεις για το όνομα που σκέφτονται να δώσουν στην κόρη τους.

«Είμαι πολύ ήρεμη, η αλήθεια είναι αυτή. Μετράω αντίστροφα. Έχω φτάσει στην τελική ευθεία, με το καλό να έρθει το μωράκι. Δεν κρύβω πότε θα παντρευτώ. Γενικά είμαι πολύ διακριτική στην προσωπική μου ζωή. Και επειδή είναι και μια ιδιάζουσα συνθήκη, λόγω του μωρού, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να επικοινωνήσω. Θα δρομολογηθεί άμεσα. Είναι κάτι που θα γίνει για εμάς, σε πολύ στενό κύκλο. Και όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι θα έρθει και ο θρησκευτικός. Πολιτικός θα είναι ο γάμος» αποκάλυψε.

«Η εγκυμοσύνη κυλάει καλά, με ό,τι συνεπάγεται μια εγκυμοσύνη προφανώς. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη γίνεται. Δεν είναι ακόμη όλα έτοιμα για το παιδικό δωμάτιο, αλλά είναι όλα δρομολογημένα. Και η αλήθεια είναι πως είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αυτό του παιδικού δωματίου και όλης αυτής της νέας ζωής που ξεκινάει και για το ζευγάρι με τον ερχομό του μωρού» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Υπάρχει ένα όνομα στο μυαλό μας, που είναι πιο συναισθηματικός ο λόγος, αλλά έχω πει πως όταν έρθει με το καλό, να τη δούμε και μετά να αποφασίσουμε πως θα την πούμε. Δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Γενικά στη ζωή μας όλα είναι πιο γήινα. Δεν ονειρευόμουν κάτι, ούτε προτάσεις γάμου, ούτε τίποτα. Ονειρευόμουν να έχω απλά μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει. Και μακάρι να συνεχίσει έτσι να είναι η ζωή μου. Αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό. Δεν είμαι σε φάση να σκεφτώ πως θα γίνει η τηλεοπτική μου επιστροφή. Σίγουρα όμως θέλω να επιστρέψω. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Προτεραιότητα μου τώρα είναι η οικογένειά μου και το μωράκι μας» τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

πηγή: enikos.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ