Ηλιούπολη: Τα αποδυτήρια όπου βίασε κάποιες από τις ανήλικες ο προπονητής τάε κβον ντο – Εάν μιλήσετε, θα αυτοκτονήσω

Ο 44χρονος προπονητής τάε κβο ντο, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικων αθλητριών του, είχε μετατρέψει σε σπίτι -όπου κοιμόταν ορισμένες φορές- τα αποδυτήρια στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην Ηλιούπολη.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Live News» Κυριάκος Μαντούβαλος επισκέφθηκε το μέρος και έδειξε εικόνες, στις οποίες διακρίνονται καρέκλες, ψυγείο, καναπές και μια τεράστια ελληνική σημαία μέσα στο χώρο.

Μάλιστα, εκεί φέρεται να διέπραξε ορισμένους βιασμούς, ενώ επικαλούνταν οικονομικά προβλήματα, όποτε κοιμόταν στον χώρο.

«Εάν μιλήσετε, θα αυτοκτονήσω»

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έχουν έρθει έως τώρα στο φως, αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος προπονητής φέρεται να έχει βιάσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια. Δύο από τα κορίτσια που φοιτούσαν στη σχολή του, ήταν τα πρώτα που έκαναν την καταγγελία βιασμού από τον ίδιο άντρα στο τμήμα Ανηλίκων, το οποίο ξεκίνησε αμέσως την έρευνα για τη δράση του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «TLive» της Τατιάνας Στεφανίδου, ο άνδρας από το 2009 έβρισκε μόνος του κορίτσια και, πείθοντάς τα πως έχουν ικανότητες να γίνουν αθλήτριες Ταε κβο Ντο, τις έφερνε στη σχολή του. Ο ίδιος προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κοριτσιών, με το να επισκέπτεται τις οικογένειες των κοριτσιών στα σπίτια τους ή με το να πηγαίνει οικογενειακές διακοπές μαζί τους.

Όταν αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους, βίαζε τα κορίτσια. Ύστερα, μέσω ψυχολογικού εκβιασμού, έλεγε στα κορίτσια «εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω. Θα αυτοκτονήσω και υπεύθυνες θα είστε εσείς». Ο τρόπος του ήταν τόσο μεθοδευμένος, ώστε είχε καταφέρει να «σαγηνεύσει» τα ανήλικα κορίτσια, με αποτέλεσμα κάποια μέχρι και να τον ερωτευτούν.

Η αστυνομία, δυστυχώς, εκτιμά πως τα κορίτσια που βίασε ο προπονητής δεν είναι μόνο πέντε, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει και το κινητό του, καθώς ο ίδιος βιντεοσκοπούσε τα όσα έκανε.

Την Παρασκευή στον ανακριτή

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσει την ερχόμενη Παρασκευή ο προπονητής τάε κβο ντο ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος.

Σε βάρος του 44χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

πηγή: newsbeast.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ