Αντίδραση Πορτοσάλτε για Ράδιο Αρβύλα: Σαν τον λογοκριτή της Χούντας, δεν θα βγει σε καλό

Μετά από τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, που αντέδρασε μέσω μηνύματος στο Twitter, για τα όσα αναφέρθηκαν για τον ίδιο στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, το πρωί της Τρίτης ήταν η σειρά του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε να δώσει τη δική του απάντηση για τα όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο. Εκανε λόγο για «προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης» χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της εκπομπής λέγοντας γενικά «σατυρικές εκπομπές».

«Δεν χρειάζεται οι σατιρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης. Οι δημοσιογράφοι κάνουμε μία δουλειά. Κάποιοι εξ ημών κάνουν τη δουλειά του ρεπόρτερ, μαζεύουν τα στοιχεία. Κάποιοι από εμάς, που έχουμε κάποια χρόνια παραπάνω,  τολμούμε να πούμε τη γνώμη μας. Αυτή τη γνώμη δεν χρειάζεται να την αγοράσει κάποιος, την ακούει, την πετάει… Δεν διαμορφώνουμε γεγονότα. Η γνώμη δεν μπορεί να ποινικοποιείται και να στοχοποιείται» ανέφερε αρχικά σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν.

Στη συνέχεια ωστόσο το μήνυμά του έγινε πιο αυστηρό και σε πιο προσωπικό επίπεδο, σημειώνοντας: «Ολο αυτό που βλέπω σε κάποια σατυρική εκπομπή είναι σαν τον λογοκριτή της χούντας. Ζαλοκώστα μου θυμίζει. Δηλαδή θα πρέπει να eγώ κάθε πρωί να υποβάλλω σε κάποιον από τους παρουσιαστές το τι θα πω για να πάρω την έγκρισή τους. Είναι κήρυγμα μίσους αυτό. Πρέπει να το κόψουμε γιατί δεν θα μας βγάλει σε καλό αυτή η ιστορία της στοχοποίησης». 

Δείτε όσα είπε ο Αρης Πορτοσάλτε για το Ράδιο Αρβύλα μετά το 12:30

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ