Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Τις γυναίκες θέλησε να τιμήσει σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 η Φίνος Φιλμ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός που διατηρεί η εταιρεία παραγωγής ταινιών στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε χαρακτηριστικές σκηνές από διάσημες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

«Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Κυρία του Κυρίου», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε» και «Οι Κληρονόμοι» είναι κάποιες από αυτές που αγαπήθηκαν όσο λίγες από το ελληνικό κοινό κατά τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

«”Κάθε γυναίκα έχει τον παράδεισο της” λέει η Γκέλυ Μαυροπούλου στην ταινία “Η Κυρία του Κυρίου”. Σήμερα βουτάμε στους.. παραδείσους των γυναικών του ελληνικού σινεμά και στέλνουμε κινηματογραφικές ευχές σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Χρόνια πολλά!!» αναφέρεται στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Τις γυναίκες θέλησε να τιμήσει σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 η Φίνος Φιλμ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός που διατηρεί η εταιρεία παραγωγής ταινιών στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε χαρακτηριστικές σκηνές από διάσημες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Κυρία του Κυρίου», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε» και «Οι Κληρονόμοι» είναι κάποιες από αυτές που αγαπήθηκαν όσο λίγες από το ελληνικό κοινό κατά τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. «”Κάθε γυναίκα έχει τον παράδεισο της” λέει η Γκέλυ Μαυροπούλου στην ταινία “Η Κυρία του Κυρίου”. Σήμερα βουτάμε στους.. παραδείσους των γυναικών του ελληνικού σινεμά και στέλνουμε κινηματογραφικές ευχές σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Χρόνια πολλά!!» αναφέρεται στη λεζάντα της δημοσίευσης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ