Yπόθεση 12χρονης: «Βιαστή» γράφουν έξω από το γραφείο του δερματολόγου

Δερματολόγος, πατέρας 5 παιδιών, ένας εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού που συνελήφθη, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δερματολόγος φαίνεται ότι είχε απρεπή συμπεριφορά σε νέες κοπέλες που τον επισκέπτονταν ως ασθενείς.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, γείτονας του γιατρού ανέφερε ότι είχε στείλει και ο ίδιος την κόρη του επειδή θεωρούνταν καλός γιατρός, αλλά η κοπέλα δεν θέλησε να ξαναπάει, καθώς δεν της άρεσε η συμπεριφορά του. Ο γιατρός φέρεται να της έλεγε κατά την επίσκεψη ότι ήταν ωραία κοπέλα.

Την ίδια ώρα, άγνωστοι έγραψαν έξω από το γραφείο του 65χρονου δερματολόγου και πατέρα 5 παιδιών με σπρέι συνθήματα, όπως «βιαστής» και «παιδόφιλος».

Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο. 

Σοκάρει μαρτυρία μητέρας για τον γιατρό

Την ίδια ώρα, μητέρα ανήλικης, μόλις 7,5 ετών, περιγράφει ένα περιστατικό που συνέβη όταν επισκέφτηκε το ιατρείο του 65χρονου πριν τρεις μήνες, καθώς το κορίτσι ατοπική δερματίτιδα στα χέρια. Ο γιατρός, ζήτησε από τη μητέρα να γδύσει την κόρη της, βγάζοντάς της ακόμα και το εσώρουχο.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, «αυτή τη στιγμή τρέμω ολόκληρη, διότι με το που είδα τις φωτογραφίες μπροστά μου, ξύπνησαν μνήμες. Θυμάμαι πολύ έντονα, λες και ήταν χθες, τις στιγμές στο ιατρείο του. Είχα πάει για την κόρη μου που είναι 7,5 χρόνων, πριν τρεις μήνες, διότι είχε ατοπική δερματίτιδα στα χεράκια της σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Μόνο στα χέρια όμως. Δεν υπήρχε περίπτωση βέβαια να την αφήσω μόνη της. Όταν πήγα μέσα, μαζί με τον πατέρα μου είχα πάει, του εξήγησα ότι έχει μόνο στα χέρια. Και μου ζήτησε να τη γδύσω και να βγάλει και τη μπλούζα της και το εσώρουχο και το παντελόνι».

«Αυτό εμένα δεν μου άρεσε και κοιτάχτηκα εκείνη τη στιγμή με τον πατέρα μου, δηλαδή κάτι μου “κλώτσησε”, κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Τον ρώτησα “γιατί γιατρέ πρέπει να κατεβάσω και το εσώρουχο και το παντελόνι” και μου είπε ότι “εμφανίζονται σημάδια ατοπικής δερματίτιδας στις κλειδώσεις, πρέπει να τσεκάρουμε και να δούμε το παιδί πίσω από τα γόνατα” και λέω “οκ, ας το κάνουμε”», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα. 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ