Victor Vernicos – Eurovision 2023: Το πρώτο μου τραγούδι το έγραψα σε ηλικία 11 χρονών

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά φιλοξένησαν τον Victor Vernicos, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision. Ο Βίκτωρ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και αποκάλυψε το μεγαλύτερο του κοινό μέχρι σήμερα αλλά και τη δημιουργία του πρώτου του κομματιού.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Victor Vernicos σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το μεγαλύτερο κοινό που έχω τραγουδήσει μέχρι τώρα είναι περίπου 400, 500 άτομα. Ήταν σε μια παράσταση με το Ωδείο μου όπου τραγουδάω κάθε χρόνο. Με την Eurovision συνειδητοποιώ ότι θα με δουν εκατομμύρια άνθρωποι και το φαντάζομαι κάθε πρωί που σηκώνομαι και ανυπομονώ».

«Το πρώτο μου τραγούδι το έγραψα σε ηλικία 11 χρονών. Αυτό το τραγούδι ήταν μπαλάντα και αυτό. Το είχα γράψει για έναν φίλο μου και μια περίοδο που πέρναγε αυτός δύσκολα με τον εαυτό του, είχε προβλήματα με τους γονείς του και με το κορίτσι που του άρεσε τότε. Ξέρετε, στα 11 χρόνια είναι και πολύ σοβαρά τότε τα θέματα».

«Μόλις ανακοινώθηκε η ανάθεση για την Eurovision ένιωσα μια πολύ μεγάλη χαρά! Άρχισα να παίρνω τηλέφωνα όλους όσους ήξερα και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος. Ήξερα ότι πήγαινα καλά η συμμετοχή αλλά κάθε μέρα προσπαθούσα να φανταστώ ότι θα είμαι εγώ ο εκπρόσωπος για να το φέρω κοντά μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Victor Vernicos στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Τη στιγμή της ανακοίνωσης ήταν δίπλα ο πατέρας μου για αυτό και μιλήσαμε πρώτα με τους γονείς μου. Αλλά μετά πήρα τηλέφωνο τον καλύτερο μου φίλο».

πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ