Victor Vernicos: «Όταν μου είπαν ότι το τραγούδι μου προκρίθηκε, έτρεμα από την χαρά μου»

Ο φετινός μας εκπρόσωπος στη Eurovision, Victor Vernicos, μιλά για την προετοιμασία του εν όψει του μεγάλου διαγωνισμού στο Λίβερπουλ.

Ο Victor Vernicos, ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη Μία». Ο νεαρός τραγουδιστής εξέφρασε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για την ευκαιρία που του δίνεται, ενώ περιγράφει τη στιγμή που του ανακοινώθηκε πως παίρνει τελικά την πρόκριση για το Λίβερπουλ.

«Είναι πάρα πολύ τιμητικό που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision μπροστά σε εκατομμύρια άτομα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω προκριθεί, γιατί πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να εμπνεύσω άτομα στην ηλικία μου αλλά και μεγαλύτερα να κυνηγάνε αυτά που αγαπάνε» δηλώνει ο Victor Vernicos.

«Σκεφτόμουν πάντα να πάω στη Eurovision, την αγαπούσα. Θυμήθηκα μια μέρα ότι είχα αυτό το τραγούδι και ήθελα να το φτιάξω για να το στείλω. Το έγραψα για μία αγχώδη κατάσταση που πέρασα» αποκαλύπτει ο νεαρός τραγουδιστής και προσθέτει: «Είναι κάτι πολύ αληθινό δικό μου. Απλά έκατσα μια μέρα και εξέφρασα όλα αυτά που ένιωθα».

Πώς ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε μέσω τηλεφώνου πως θα είναι εκείνος ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision;

«Έτρεμα, περίμενα να ακούσω τι απάντηση θα μου δώσουν. Χάρηκα πάρα πολύ. Δεν έχω ακόμα άγχος. Δουλεύω πολύ σκληρά με την ομάδα μου. Δεν ξέρω αν θα αγχωθώ στη συνέχεια» απαντά ο Victor Vernicos.

Υπενθυμίζεται πως το τραγούδι με το οποίο ο Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision είναι το «What They Say» και θα βγει στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ