Survivor All Star – Spoiler: Έτσι θα μοιραστούν στις ομάδες οι έξι νέοι παίκτες

Η ώρα για την προσθήκη νέων παικτών στο Survivor All Star φαίνεται πως έφτασε, με τα spoilers για το πώς θα μοιραστούν οι νέοι συμμετέχοντες στις δύο ομάδες να… δίνουν και να παίρνουν.

Μετά την αποβολή των Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα, αναμένονται ανακατατάξεις σε Διάσημους αλλά και Μαχητές, με τους νέους παίκτες να έρχονται ώστε να «ταράξουν τα νερά» και να επηρεάσουν τις ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», σήμερα αναμένεται να μπουν στο reality επιβίωσης έξι νέοι παίκτες, οι οποίοι θα μοιραστούν στις δύο ομάδες, των κόκκινων και των μπλε.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης, πρόκειται για τους Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλα Αγόρου, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Τζο Μαριδάκη.

Το εν λόγω επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την ερχόμενη Κυριακή, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, οι παίκτες θα μοιραστούν ισάριθμα σε Διάσημους και Μαχητές.

Συγκεκριμένα, στους κόκκινους αναμένεται να μπουν οι Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Κεφαλά, ενώ στους μπλε θα δούμε τον Νικόλα Αγόρου, την Τζο Μαριδάκη και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ