Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από το Enter Media Group και το ανθοπωλείο Adamopoulos Flowers στην Καλαμάτα

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και ένα από τα πιο όμορφα δώρα για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου είναι μια όμορφή και μυρωδάτη ανθοδέσμη . Το Enter Media Group και το ανθοπωλείο Adamopoulos Flowers στην Καλαμάτα σου δίνουν την δυνατότητα να κερδίσεις μια ΥΠΈΡΟΧΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ για να την προσφέρεις στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου για την γιορτή των ερωτευμένων.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
-Τηλεφώνησε κάθε μέρα στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91,8 και του Life Fm 88
-Άφησε τα στοιχεία σου (όνομα, τηλέφωνο)
και διεκδίκησε  αυτό το μοσχορυριστό δώρο από το ανθοπωλείο Adamopoulos Flowers στην Καλαμάτα και τα αγαπημένα σου μέσα.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ
Η Κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου
Στο Ανθοπωλείο Adamopoulos Flowers, Φαρών 143 θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε άνθη και φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ανθοσυνθέσεις και μπουκέτα, Διακοσμήσεις Γάμων – Βαπτίσεων – Εκδηλώσεων – Ναών, επιχειρηματικά δώρα, Forever Roses , Rose Bear , Κασπώ , ορχιδέες, Μπονσάι κ.α
Η Ανθέων Τέχνη ΜΙΚΕ ιδρύθηκε το 2013 εμπνευσμένη από την αμέριστη αγάπη για τα φυτά του κ. Ιωάννη Αδαμόπουλου. Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό τόσο του ιδιώτη καταναλωτή όσο και του επαγγελματία κηποτέχνη, με την προμήθεια προϊόντων και την παροχή συμβουλευτικών και τεχνικών υπηρεσιών. Η Ανθέων Τέχνη ΜΙΚΕ συνεργάζεται με έμπειρους γεωπόνους, διακοσμητές και τεχνίτες εξωτερικού χώρου. Για να μπορέσει η εταιρεία να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, ενημερώνεται για τις νέες μεθόδους και τις τεχνολογικές εξελίξεις που εμφανίζονται.
Ειδικότητά της είναι οι κατασκευές εξωτερικών χώρων, η αρχιτεκτονική τοπίου καθώς και τα αρδρευτικά συστήματα και οι αυτοματισμοί κήπων. Η πρόσφατη συνεργασία με την εταιρεία “Κηπόκοσμος” επέκτεινε τις δραστηριότητές της στα είδη κήπου, στην ανάπτυξη καλλωπιστικών φυτών και ειδών κήπου και βεράντας και πρόσφατα ασχολείται και με το δρεπτό άνθος και τα παράγωγα αυτού.
Adamopoulos Flowers, Φαρών 143 στην Καλαμάτα
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2721 080893 και 697 739 9678
Βρείτε σε facebook και instagram  
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ