Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από το Enter Media Group και τα ζαχαροπλαστεία “Πραλίνα” στην Καλαμάτα

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τι καλύτερο δώρο από μια γλυκιά, απολαυστική τούρτα, για να μοιραστείς με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου. Το Enter Media Group και τα ζαχαροπλαστεία Πραλίνα δίνουν την δυνατότητα σε ΤΡΕΙΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ  να κερδίσουν από ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΤΟΥΡΤΑ καρδιά για την ημέρα των ερωτευμένων.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   

-Τηλεφώνησε καθημερινά στο 27210-91704 σε όλες τις εκπομπές του Έμφασις 91.8

-Άφησε τα στοιχεία σου (όνομα και τηλέφωνο)

και μπες στην κλήρωση για αυτό το απολαυστικό δώρο, για να μπει καλά και γλυκά η νέα χρονιά.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ. 

Η ΚΛΗΡΩΣΗ του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Καλή Επιτυχία

Με παρουσία χρόνων στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, τα ζαχαροπλαστεία Πραλίνα ξέρουν να μας γλυκαίνουν. Μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων, παρασκευασμένων με τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά, σοκολατένια γλυκά, πάστες, παγωτά, γλυκά ταψιού, σοκολατάκια, τούρτες και φυσικά όλα τα εορταστικά εδέσματα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκια και βασιλόπιτες.

Επιπλέον, μπορείτε να εμπιστευτείτε τα ζαχαροπλαστεία “Πραλίνα” και για τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σας , όπως ο γάμος σας, ή η βάπτιση του παιδιού σας, καθώς και για ειδικές περιστάσεις, όπως εκδηλώσεις ή κάποιο πάρτυ.

-Κεντρικό κατάστημα : Κανάρη 37 και Σωκράτους

-1ο Υποκατάστημα : Πλατεία Αγίων Αποστόλων Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας

-2ο Υποκατάστημα : Ναυαρίνου 71 και Μεγάλου Αλεξάνδρου

Βρείτε τα ζαχαροπλαστεία Πραλίνα και σε facebook και Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ