Και στο 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι special edition το Group 55 κάνει χαμό με όλους τους αγαπημένους ήρωες

To 10ο Καλαματιανό καρναβάλι ξεκίνησε. Και είναι special edition. Εσύ διάλεξες στολή; Αποφάσισες σε ποιο γκρουπ θα μπεις φέτος; Αν ψάχνεις ένα γκρουπ, όπου σίγουρα θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά και θα κάνεις, όπως λένε και οι ίδιοι, … χαμό , τότε η επιλογή είναι μία, GROUP 55. 

Ένα από τα πολύ αγαπημένα γκρουπ του Καλαματιανού Καρναβαλιού, το Group 55 επιστρέφει με όλους τους αγαπημένους ήρωες που μας ξεσήκωσαν στα προηγούμενα καρναβάλια, όπως ο Scooby doo, ο Bugs Bunny και ο Peter Pan με την Τινγκερμπελ , που αγαπήθηκαν πολύ από τους καρναβαλιστές, και φυσικά το τελευταίο του θέμα , από το ice age, την εποχή των παγετώνων.

Μπείτε στην πιο κεφάτη παρέα του Καρναβαλιού και ακολουθήστε τις περιπέτειες του Σκούπι, του Μπαγκς, του Πιτερ Παν και φυσικά των Σίντ και Σκράντ. Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του γκρουπ τηλεφωνικά για τις παραγγελίες σας και επισκεφτείτε τις σελίδες του γκρουπ σε facebook και instagram , για να ενημερώνεστε και για τα φοβερά events και party που διοργανώνει το γκρουπ.

Πληροφορίες :

-Τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6949314636 και 6982015545

-Διαδικτυακά :

Facebook :  Group 55 kalamata 

Ιnstagram: group55kalamata

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 – Life fm 88 – EnterMessinia.gr – EnterMessinia TV 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ