Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανός 11 ημέρες μετά τον σεισμό και συνάντησε τη νεογέννητη κόρη του

Εμεινε για 11 ημέρες κάτω από τα χαλάσματα, άντεξε μέχρι να τον ανασύρουν οι διασώστες και τώρα μπορεί να απολαύσει τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του.

Συγκινεί η ιστορία ενός πατέρα στην Τουρκία, ο οποίος αφού έμεινε παγιδευμένος κάτω από τα ερείπια επί 11 ημέρες τελικά κατόρθωσε να συναντήσει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη του.

Ο 33χρονος, ο οποίος βρισκόταν εγκλωβισμένος κάτω από τα ερείπια ενός κέντρου υγείας στην Αντιόχεια μαζί με άλλον έναν άνδρα, αντίκρυσε για πρώτη φορά την κόρη του την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

 Οι δυο τους κόντρα σε όλες τις πιθανότητες κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανοί μέχρι που την Παρασκευή τα σωστικά συνεργεία τους απεγκλώβιδαν.
Έτσι ο Μουσταφά Αβτζί κατάφερε να δει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κορούλα του. 

Ο 33χρονος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου έχοντας συνδεδεμένα ιατρικά σωληνάκια και παρά την εξάντλησή του παίρνει δύναμη αγκαλιάζοντας τη νεογέννητη κόρη του. 

Ο συγκινητικός διάλογος στο τηλέφωνο
Ο Μουσταφά είχε γίνει γνωστός στην Τουρκία αφού φίλησε το χέρι του διασώστη του, ενώ είχε μιλήσει με συγγενή του στο τηλέφωνο, ρωτώντας με αγωνία για τους δικούς του ανθρώπους.

«Φαχρί, πώς είσαι; Πώς είσαι αδερφέ μου;» ρωτούσε ο 33χρονος. «Είμαι καλά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Θα με κατευθύνουν όπου είναι καλύτερα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα», λέει ο Αβτζί στον άντρα, ο οποίος έκλαιγε στην άλλη άκρη του τηλεφώνου.

«Τι κάνουν οι γονείς μου; Έχουν σωθεί όλοι;», ρώτησε ο Aβτζί. «Είναι όλοι καλά. Σε περιμένουν», απάντησε ο συγγενής, καθώς ο Aβτζί φιλούσε το χέρι του διασώστη που κρατούσε το τηλέφωνο, ευχαριστώντας τον. «Είθε ο Θεός να σε έχει χίλιες φορές καλά, αδελφέ! Είθε ο Θεός να σε βοηθάει πάντα όταν έχει ανάγκη!» λέει στον άντρα ο Μουσταφά.

Δείτε το βίντεο



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ