Στα ίχνη του Μάριου Παπαγεωργίου: Για πρώτη φορά είμαστε πολύ αισιόδοξοι – Είμαστε πάρα πολύ κοντά

Στα ίχνη του Μάριου Παπαγεωργίου 11 χρόνια μετά την απαγωγή και την δολοφονία του βρίσκονται οι αρχές μετά την απαγωγή και την δολοφονία του, μετά από πληροφορία που έδωσε στο «Φως στο Τούνελ» κρατούμενος φυλακών και τον εντοπισμό κρανίου στο μέρος που υπέδειξε. 

«Η πληροφορία ήρθε από πολύ έγκυρη πηγή, αναφέρεται σε περιοχές που είχαν κινηθεί οι δολοφόνοι και απαγωγείς, με χαρακτηριστικό και συγκεκριμένο στίγμα» είπε στο «Πρωινό μας» ο δικηγόρος της κυρίας Βαρβάρας Θεοδωράκη, της μητέρας του Μάριου που 11 χρόνια περιμένει να βρει το παιδί της.  

«Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στον εντοπισμό των οστών του Μάριου, για πρώτη φορά είμαστε πολύ αισιόδοξοι» δήλωσε ο κος Νίκος Ρουσσόπουλος. 

Να βρεθεί ότι έχει απομείνει από το παιδί μου, λέει η μητέρα του

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μίλησε με αφορμή τις νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση και ανέφερε πως ευελπιστεί να εντοπιστούν τα λείψανα του γιου της, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια πριν από 11 χρόνια.

Μιλώντας στο Mega δήλωσε πως «το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ότι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δε θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιοδήποτε τρόπο μπορούνε να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα».

«Θα περιμένω υπομονετικά τις είκοσι – τριάντα ημέρες πόσες θα’ ναι για να βγουν τα αποτελέσματα. Δε μπορώ να έχω ελπίδες αν δε δω τα αποτελέσματα. Να μάθω την αλήθεια, τι έγινε πώς έγινε και πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη της οποίας της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ