Σεπόλια: Νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Νέες συλλήψεις αναμένονται για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό με ραγδαίες εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του κοριτσιού.

Τουλάχιστον ακόμα έξι άνδρες μεταξύ των οποίων και ένας οδοντίατρος αναγνωρίστηκαν από το παιδί, και πρόκειται σύντομα να περάσουν κι αυτοί το «κατώφλι» της 33ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται αυτή την αποτρόπαια και φρικιαστική υπόθεση.

«Είναι σίγουρο και βέβαιο πως θα υπάρξουν και νέα εντάλματα σύλληψης. Από πληροφορίες που έχουμε η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία αυτού του παιδιού να πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να κάνει αναγνωρίσεις», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Σοκ προκαλεί ότι ένας από αυτούς που αναμένεται να συλληφθούν, έχει κόρη κοντά στην ηλικία της 12χρονης, με την οποία μάλιστα η ανήλικη συνήθιζε να παίζει μαζί στην πλατεία της περιοχής.

Τα ραντεβού της φρίκης τα κανόνιζε ο Ηλίας Μίχος.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν την Παρασκευή για την κακουργηματική κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για έναν 65χρονο δερματολόγο, έναν 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν 49χρονο οδηγό φορτηγού και έναν 50χρονο καταστηματάρχη.

Νέα αίτηση αποφυλάκισης

Το επόμενο διάστημα, η μητέρα της 12χρονης η οποία είναι προφυλακισμένη για την κατηγορία της μαστροπείας αναμένεται να αιτηθεί για δεύτερη φορά την έξοδο της από τις φυλακές.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε να διαφύγει η μητέρα στο εξωτερικό, ούτε να διαπράξει νέα αδικήματα, ίσα ίσα θα πρέπει αυτή η γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη να πάει στα παιδιά της. Και η 12χρονη να σας πληροφορήσω ότι συνέχεια ζητάει τη μητέρα της και σε καμία κατάθεση της δεν έχει προκύψει το παραμικρό», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Προ ημερών πάντως το 12χρονο κορίτσι είχε την ευκαιρία να συναντήσει μετά από καιρό την μητέρα της στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται παρουσία του αδελφού της και ψυχολόγου.

Πηγή: megatv.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ