Οι ερωτευμένες Μις Πουέρτο Ρίκο και Μις Αργεντινή μαζί σε μια ρομαντική διαφήμιση

Οι 22χρονη Μις Πουέρτο Ρίκο, Fabiola Valentín, και η 26χρονη Μις Αργεντινή, Mariana Varela, είναι ερωτευμένες και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, πρωταγωνιστούν σε νέα διαφήμιση της Fenty, της εταιρείας της Ριάνα, και το βίντεο με τίτλο «Έλα να με μυρίσεις» αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη.

Στη διαφήμιση, το ζευγάρι συζητά για την αγάπη του καθώς και για το νέο άρωμα της Fenty, which που έκανε την εμφάνισή του στα καταστήματα στις 10 Φεβρουαρίου.

Τα δύο μοντέλα καταγράφονται σε ρομαντικές στιγμές, με τη μία να ακούγεται να λέει: «Τα πάντα κυλούσαν και μετατράπηκαν σε αυτή την πανέμορφη φιλία. Η οποία έχει αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο τώρα που είμαστε σύζυγοι, ζευγάρι και αυτό είναι μαγικό, να βρίσκεις κάποιον σαν κι αυτόν στη ζωή σου».

».

«Είναι πανέμορφο όταν δύο σώματα έρχονται κοντά με αγάπη», έγραψε η Valentín στο Instagram, προωθώντας το άρωμα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα καλλιστεία Miss Grand International στην Ταϊλάνδη όπου έγιναν αμέσως «αχώριστες». Η Βαρελά εκπροσώπησε την Αργεντινή στο Miss Universe το 2019 και τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα στο Miss Grand International το 2020. Η Βαλεντίν τερμάτισε επίσης στην πρώτη δεκάδα εκείνη τη χρονιά.

Μετά τον διαγωνισμό, συνέχισαν να κάνουν παρέα και αναρτούσαν συχνά για τη «φιλία» τους, λέγοντας ότι είναι ευλογημένες που υπάρχει η μία στη ζωή της άλλης. «Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα αυτής της εμπειρίας ήταν η φιλία μας, το ότι περάσαμε αυτή τη διαδικασία μαζί ήταν κάτι ξεχωριστό και αληθινό. Μου λείπεις κορίτσι μου», έγραφε η Valentín το 2021.

Τελικά τα δύο μοντέλα εξέδωσαν μια κοινή ανακοίνωση, γνωστοποιώντας τον γάμο τους τον περασμένο Οκτώβριο.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ