Μουτσινάς για Μπισμπίκη – Βανδή: Ένα στρέιτ ζευγάρι φιλιέται… που να ήταν γκέι

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τη σχέση Μπισμπίκη – Βανδή και το φιλί τους επί σκηνής.

Ο παρουσιαστής θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και τα σχόλια που ακούγονται για αυτούς τις τελευταίες ημέρες.

Μετά το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού στην πίστα, οι δυο τους έχουν δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια. Ωστόσο, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», δεν δείχνει να ενοχλείται από τις δημόσιες τρυφερές στιγμές τους και θέλησε να εκφράσει την άποψή του.

«Ειλικρινά, τι παθαίνουμε; Τόση ανάλυση. Τι μας νοιάζει ρε παιδάκι μου; Περίμεναν οι κάμερες δηλαδή; Η ερώτηση ήταν “έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο;”. Αλήθεια; Στον Μπισμπίκη; Πάτε καλά; Τι μας νοιάζει που φιλιούνται δύο άνθρωποι;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Ένα στρέιτ ζευγάρι φιλιέται. Πού να ήταν και γκέι το ζευγάρι και να φιλιόταν! Χαλαρώστε! Δύο άνθρωποι που είναι μαζί… Κουράστηκα, γεια σας!», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, φανερά εκνευρισμένος από το «λαϊκό δικαστήριο» που έχει στηθεί εις βάρος του ζευγαριού, τόνισε πως: «Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Να κρατάμε τα προσωπικά μας. Βλέποντας αυτό το βίντεο που παίζει παντού… Αυτό είναι μια ενέργεια που πάει και κολλάει πάνω στον κόσμο, σε αυτούς τους δύο. Παρατήστε τα λίγο, αφήστε τον κόσμο να ζήσει. Τι τρέλα είναι αυτή; Ας κλείσει η τηλεόραση».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ