Μαυρίκιος Μαυρικίου για σεξουαλική παρενόχληση: Πήγε να το εκμεταλλευτεί επειδή ακούστηκε το όνομά του ότι ήταν αυτός

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκλεισε τα 32 χρόνια και τα γιόρτασε κάνοντας πάρτι σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Αθήνας.

Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την επικείμενη εμφάνισή του στον νέο κύκλο του J2US αλλά και την υπόθεση με την παρενόχληση που δέχθηκε από πασίγνωστο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

«Θα ξαναείμαστε στο J2US με την Ιλάειρα αλλά όχι ακόμα. Καλέσαμε πάρα πολύ κόσμο από το παιχνίδι, πολλοί θα έρθουν, άλλοι δεν θα μπορέσουν να έρθουν. Τη Φωτεινή Δάρρα δεν την κάλεσα, γιατί δεν έχουμε μιλήσει μετά το παιχνίδι» δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Πώς σχολιάζει το γεγονός πως ο άνθρωπος που τον παρενόχλησε σεξουαλικά στο ξεκίνημά του βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει;

«Πήρε τα μηνύματά του. Δεν θέλω καμία επαφή. Ήταν στην πρεμιέρα όλες οι κάμερες, πήγε να το εκμεταλλευτεί, επειδή ακούστηκε το όνομά του, ότι ήταν αυτός. Δεν έχει νόημα να προχωρήσω σε μία δημοσιοποίηση του ονόματος, γιατί βλέπεις κι αυτοί που πήγαν στα δικαστήρια δεν έχουν καταφέρει και πολλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τέλος, όσον αφορά τις σχέσεις του σήμερα με τον Αλέξη Παππά, είπε: «Για να βάλουμε τελεία σε αυτό το θέμα, το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν καταφέραμε να τα βρούμε. Χάλασε μία ωραία φιλία χωρίς λόγο».

πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ