Κατερίνα Καινούργιου: Τι ωραίο νυφικό είναι αυτό; Είναι στο στιλ μου και χωράει και το στήθος

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha παρεβρέθη η Τραϊάνα Ανανία με αφορμή την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» αλλά και την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Η ηθοποιός επεφύλασσε μια έκπληξη στην παρουσιάστρια καθώς εμφανίστηκε στην εκπομπή ντυμένη με ένα εντυπωσιακό νυφικό.

Με αυτόν τον τρόπο η Τραϊάνα Ανανία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούργιου της τραγουδιού το οποίο είναι αφιερωμένο στο πώς θέλει να είναι ο άντρας που θα γίνει ο σύντροφος της ζωής της.

Η ηθοποιός όμως είχε προετοιμάσει άλλη μια έκπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου αφού της πρόσφερε ένα δώρο. Το δώρο δεν ήταν άλλο από ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό νυφικό.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε με το δώρο της καλεσμένης της και ειδικότερα από το μέγεθος του καθώς όπως τόνισε θα χωράει το στήθος της μέσα σε αυτό. «Τι ωραίο νυφικό είναι αυτό; Είναι στο στιλ μου και χωράει και το στήθος. Υπέροχο είναι», σχολίασε φανερά ενθουσιασμένη.

Έπειτα η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Μου είχε πει κάτι η γιαγιά μου, δεν θα το πω δημόσια και παρόλο που από τότε έχω βάλει νυφικά για φωτογραφίσεις, δεν ξαναέβαλα, από τότε. Είναι κάτι δικό μας, οικογενειακό».

πηγή: newsbeast.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ