Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ομολογεί τη δολοφονία του Γεράσιμου κι επιτίθεται στη Μαργαρίτα

Σε σοκ βρίσκεται η Μαργαρίτα στα νέα επεισόδια της Γης της Ελιάς, μετά από την επίθεση που δέχεται από τον Αλέξη και τις απειλές του. Η Αθηνά προσπαθεί να τη βοηθήσει και ειδοποιεί τον Κουράκο. Λίγο αργότερα ο Αλέξης κάνει το λάθος να ομολογήσει στη Μυρτάλη τη δολοφονία του Γεράσιμου κι αυτό ταρακουνά την μικρή Βρεττάκου για τα καλά. Για πρώτη φορά μετά από καιρό σκέφτεται πως ίσως κινδυνεύει και η ίδια.

Η τροπή που έχει πάρει η συμπεριφορά του Αλέξη στο επεισόδιο της Κυριακής βλέπουμε πως η Αθηνά φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα της Μαργαρίτας και τη δική της, και ειδοποιεί τον Κουράκο να αναλάβει δράση, ενώ καταγγέλλει τον Αλέξη για ξυλοδαρμό. Ο Αλέξης συλλαμβάνεται, αλλά αρνείται τις κατηγορίες κι έτσι η Μαργαρίτα αναγκάζεται να τον καλύψει εκθέτοντας την Αθηνά. Η Αθηνά, ωστόσο, δείχνει κατανόηση βλέποντας ότι η ξαδέλφη της βρίσκεται σε αδιέξοδο, και η Μαργαρίτα, με τη σειρά της, ορκίζεται πως θα πιέσει τον Αλέξη να ξαναδεί τον ψυχίατρο. Ο Δημοσθένης επιστρέφει στην ενεργό δράση, και προκαλεί την απογοήτευση του Κωνσταντίνου, ο οποίος θεωρούσε πως είχαν τελειώσει με τα παλιά. Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα κι αποφασίζει να αναλάβει δράση για να της κλείσει το στόμα.

Ο Αλέξης, έξαλλος στο επεισόδιο της Δευτέρας, κανονίζει να πάρει ρεπό από την ταβέρνα για να κάνει μια «επίσκεψη» στη γυναίκα που τον ενοχλεί ανώνυμα. Τη μεγάλη της ανησυχία για τον Αλέξη εκφράζει η Μαργαρίτα στη Μυρτάλη, μιλώντας της για τα βίαια ξεσπάσματά του, αλλά δεν γνωρίζει ότι η Μυρτάλη τα ξέρει όλα. Οι τσακωμοί της Ασπασίας και της Ειρήνης συνεχίζονται. Ο Κωνσταντίνος λέει πάλι ψέματα στην Ισμήνη για ένα βραδινό ραντεβού στο γραφείο του, και ενορχηστρώνει άλλη μία κομπίνα με τον Δημοσθένη.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ