Εγκληματικότητα: Δρουν ανενόχλητοι μέρα μεσημέρι

Σε απόγνωση βρίσκονται πολίτες και καταστηματάρχες σε όλη τη χώρα, που καθημερινά πέφτουν θύματα κακοποιών.

Θεσσαλονίκη

Τρεις ένοπλοι κακοποιοί με κουκούλες εισβάλλουν τα ξημερώματα της Τετάρτης σε γνωστή αλυσίδα καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο απειλούν με όπλα τους υπαλλήλους και τους ακινητοποιούν στο έδαφος, ο τρίτος κρατά έναν σιδηρολοστό.

Οι δράστες, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, πηδούν πάνω από τον πάγκο του καταστήματος και ψάχνουν όλους τους χώρους.

Ανοίγουν τα συρτάρια και αδειάζουν την ταμειακή μηχανή. Ο ένας από αυτούς με γρήγορες κινήσεις βάζει στις τσέπες του παντελονιού του ό,τι βρίσκει, ακόμα και πακέτα με τσιγάρα.

Η συνολική τους λεία αγγίζει τις 2.500 ευρώ.

Αττική

Η εγκληματικότητα βρίσκεται εκτός ελέγχου σε ολόκληρη τη χώρα. Ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA καταγράφει έναν διαρρήκτη να εισβάλλει σε γνωστό γυμναστήριο στο Κολωνάκι.

Με έναν φακό στο χέρι ψάχνει όλους τους χώρους, αρπάζει από το γραφείο έναν υπολογιστή και στη συνέχεια, με ένα κατσαβίδι που έχει πάνω του, παραβιάζει το συρτάρι και παίρνει την ταμειακή μηχανή.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες που το εν λόγω γυμναστήριο γίνεται στόχος διαρρηκτών.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, διαρρήκτης μέρα μεσημέρι στην Ιερά οδό πλησιάζει σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφού παραβιάζει την πόρτα του συνοδηγού, αρπάζει κάποια λιγοστά ευρώ που βρίσκει στα ντουλαπάκια.

Στη συνέχεια εξαφανίζεται μετρώντας τα κλοπιμαία.

Φόβος & τρόμος οι συμμορίες ανηλίκων

Όταν το φως της μέρας λιγοστεύει, τα σκοτεινά στενά γίνονται οι τέλειες παγίδες. Η δράση συμμοριών ανηλίκων γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη.

Το μαρτυρούν οι μώλωπες στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχθηκε 16χρονος από 6μελή συμμορία ανηλίκων στον Νέο Κόσμο. Οι δράστες, αφού τον πλησίασαν, τον ρώτησαν από ποια περιοχή είναι και στη συνέχεια άρχισαν να τον γρονθοκοπούν με μανία, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Οι κάτοικοι ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

πηγή: MEGA TV

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ