Απίθανη κλοπή σε sex shop στην Ισπανία: Άρπαξαν χρυσούς δονητές των 15.000 ευρώ

Στόχος διαρρηκτών έγινε ένα ιδιαίτερο sex shop στην Ισπανία. Δεν είναι όποιο κι όποιο, καθώς απευθύνεται σε πελάτες με γερά πορτοφόλια. Πουλάει βοηθήματα πολυτελείας, αρκετά εκ των οποίων είναι επίχρυσα. Σαν να μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο, δηλαδή, οι διαρρήκτες.

Έτσι, τουλάχιστον οκτώ δονητές πολυτελείας, ορισμένοι με επίστρωση χρυσού 24 καρατίων, κλάπησαν από την ισπανική εταιρεία πώλησης ερωτικών βοηθημάτων, Dreamlove. Η αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, που απευθύνεται σε λίγους και πουλά τα επίχρυσα βοηθήματα στη χονδρική.

Οι τρεις κακοποιοί, άρπαξαν αντικείμενα πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένης μιας επιχρυσωμένης έκδοσης. Η τιμή της ξεκινά από 15.000 ευρώ – το κόστος αυξάνεται με το μέγεθος και τη λειτουργικότητα – όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο. Ήξεραν τι έψαχναν, δήλωσε η Ιντιαρέμπ Απόντε, εμπορική διευθύντρια της εταιρείας με έδρα τη Σεβίλλη.

 Οι κλέφτες, που εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, «έψαξαν μέχρι να φτάσουν στον χώρο ασφαλείας όπου βρίσκονταν οι επίχρυσοι δονητές και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Έτσι κλάπηκαν οκτώ ερωτικά βοηθήματα, έξι επιχρυσωμένα και δύο από ανοξείδωτο ατσάλι, με κόστος «από 3.500 έως 7.000 ευρώ.

«Καθώς αυτά είναι σεξουαλικά βοηθήματα πολυτελείας και σπάνια στην αγορά, δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ εύκολο για τους κλέφτες να τα μεταπωλήσουν», εκτίμησε η Ιντιαρέμπ Απόντε.

Οι εγκληματίες πήραν επίσης 25.000 ευρώ σε μετρητά τα οποία ήταν κρυμμένα σε χρηματοκιβώτιο μέσα στην αποθήκη, που βρίσκεται σε ένα βιομηχανικό πάρκο 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Σεβίλλης.

Σε εικόνες από σύστημα βιντεοπαρακολούθησης που είδε το Γαλλικό Πρακτορείο, φαίνονται τρία άτομα μασκοφορεμένα να εισέρχονται στο ακίνητο με ένα σφυρί και ένα τσεκούρι, αφού είχαν κόψει το φως.

 
Στον ιστότοπό της, η Dreamlove, η οποία ιδρύθηκε το 2007, χαρακτηρίζεται ως «υπηρεσία παραγωγής προϊόντων ικανοποίησης» με περισσότερα από 20.000 είδη σε απόθεμα, από σεξουαλικά βοηθήματα μέχρι εσώρουχα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ