Τι συμβαίνει με τον Sinboy; Η μυστηριώδης ανάρτηση για τον θάνατο του και τα ερωτήματα

Από χθες κυκλοφορεί η είδηση -που δεν μπορεί προς το παρόν να επιβεβαιωθεί- ότι ο Sin Boy έχει πεθάνει. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του (;), ότι οφείλεται σε υπερβολική δόση.

Aνάστατοι είναι οι φίλοι του Sin Boy καθώς από χθες κυκλοφορούσε η είδηση ότι ο δημοφιλής τράπερ είχε πεθάνει. 

 Όλοι προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί και αν είναι αλήθεια ότι ο traper Sin Boy δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ή αν όλο αυτό αποτελεί ένα διαφημιστικό τρικ.

Κι ενώ εκείνος ήταν εξαφανισμένος, σήμερα αποφάσισε να… απαντήσει επιβεβαιώνοντας ο ίδιος τις φήμες «θανάτου του».

Λίγο μετά τις 16:00 της Τρίτης, ανέβηκε μια ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του Sin Boy, η οποία γράφει: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

Μάλιστα, το προφιλ του τράπερ έχουν μπει μαύρες φωτογραφίες προφίλ, ενώ την παραπάνω ανάρτηση κοινοποίησε και η αδερφή του, στον δικό της λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι οι φήμες για το αν ο Sin Boy είναι νεκρός ή όχι ξεκίνησε από μια ανάρτηση στο instagram που τον δείχνει μέσα σε ένα ασθενοφόρο (χωρίς πάλι να μπορεί να επιβεβαιωθεί αν ήταν ο ίδιος). Σημειώνεται ότι τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο (εκεί όπου φημολογούταν ότι πέθανε) έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και όχι κίτρινο, όπως το ασθενοφόρο της φωτογραφίας, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο.

Η φημολογία για το θάνατο του τράμπερ έχει κάνει τις αναζητήσεις του ονόματός του να… εκτοξεύονται στην Google. πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ