Εύη Φραγκάκη: Παρουσιάστρια έβαλε άνωθεν δυνάμεις για να μην λέω δελτίο

Η Εύη Φραγκάκη μιλά στο «Happy Day» για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τον ανταγωνισμό αλλά και για τον γάμο του πρώην συζύγου της, Δημήτρη Κοτταρίδη.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα άγνωστο περιστατικό που της στοίχισε τη θέση της. «Δεν περνάει καμία μέρα από την ώρα που μπαίνουμε στη δημοσιογραφία χωρίς να αισθανόμαστε ανταγωνισμό. Το 2003, σε μεγάλο κανάλι, μου είπαν ότι δεν θα κάνω δελτία ειδήσεων όπως ήξερα και να μην ρωτάω πολλά. Παρουσιάστρια που θα μοιραζόμασταν τα δελτία ειδήσεων έβαλε άνωθεν δύναμη να παρέμβει ιδιοκτησιακά για να μην κάνω εγώ δελτίο. Θύμωσα, στεναχωρήθηκα αλλά δεν έφταιγα κάπου εγώ», είπε η παρουσιάστρια μιλώντας στο «Happy Day». 

«Μου έκαναν πρόταση για το δελτίο ειδήσεων στο Action 24. Ποτέ δεν είχε βγει από το μυαλό μου, τα δελτία θα είναι πάντα η μεγάλη μου αγάπη», πρόσθεσε η Εύη Φραγκάκη που επέστρεψε στα δελτία ειδήσεων και στο Action 24.

«Ο γιος μου έκλεισε τα 14, δεν έχουμε ακραία φαινόμενα εφηβείας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο γιος μου θα αποκτήσει αδελφάκι από τον μπαμπά του. Το περιμένει περισσότερο απ’ όλους. Είναι 12 χρόνια που πήραμε διαζύγιο. Βοήθησε τον γιο μας ότι και οι δύο φτιάξαμε τις ζωές μας», ανέφερε. 

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ