Survivor All Star – Spoiler: Κι άλλη παίκτρια θέλει να αποχωρήσει μετά τη Βρισηίδα

Πιο δύσκολος φαίνεται να είναι ο φετινός κύκλος του Survivor και φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν. Στο πλαίσιο αυτό ήδη «έσκασε» η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Η νεαρή παίκτρια, είχε εκφράσει στους συμπαίκτες της πως δεν έχει αναρρώσει πλήρως ο οργανισμός της από την προηγούμενη συμμετοχή της στο Survivor και πως πιέζεται ψυχολογικά και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης.

Μετά την Βρισηίδα Ανδριώτου, φήμες θέλουν άλλη μια παίκτρια να επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο λόγος για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία εξέφρασε ήδη την επιθυμία να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο προκαλώντας αναστάτωση στην παραγωγή αφού καλά – καλά το πρόγραμμα δεν έχει «κλείσει» ούτε δέκα μέρες προβολής στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, το πρωί της Παρασκευής (13/01), η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φέρεται να δήλωσε στην παραγωγή πως περνάει πάρα πολύ δύσκολα και πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως η παραγωγή, οι ψυχολόγοι, αλλά και ο σύντροφός της Σάκης Κατσούλης, έχουν «πέσει» πάνω της προκειμένου να την μεταπείσουν και να μην αποχωρήσει οικειοθελώς.

Προς το παρόν, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όμως δεν αποκλείεται σύντομα να ετοιμάσει τις βαλίτσες και να «κλείσει» και εκείνη σύντομα τον κύκλο της συμμετοχής της στο Survivor All Star.

πηγή: newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ