Κομμωτήριο “ΕΚ – Hair Salon”, Ειρήνη Κωνσταντινέα στην Θουρία Μεσσηνίας – Κορυφαίες υπηρεσίες περιποίησης για τα μαλλιά μας

Κομμωτήριο “ΕΚ – Hair Salon” , Ειρήνη Κωνσταντινέα στην Θουρία Μεσσηνίας. Κορυφαίες υπηρεσίες περιποίησης για τα μαλλιά μας. Κουρέματα για τον άνδρα, τη γυναίκα το παιδί. Στο κομμωτήριο ΕΚ – Hair Salon οι ειδικοί δημιουργούν, ό,τι ακριβώς έχετε ονειρευτεί για τα μαλλιά σας θέλοντας να σας βοηθήσουν, ώστε να αποκτήσετε το στυλ των ονείρων σας με τα πιο ξεχωριστά χτενίσματα και κουρέματα. Η κομμωτική προσαρμόζεται στην προσωπικότητά,  καθώς μέλημα του προσωπικού είναι οι μοναδικές δημιουργίες να εκφράζουν, πρωτίστως, τα θέλω σας και να αναδεικνύουν το προσωπικό σας ύφος.

Αφεθείτε λοιπόν στα χέρια των ειδικών της ομάδας του κομμωτηρίου ΕΚ – Hair Salon και θα δείτε, σίγουρα, τη διαφορά στα μαλλιά σας  από ένα απλό κούρεμα και χτένισμα, μέχρι ένα χτένισμα για μια βραδινή και ιδιαίτερη εμφάνισή σας, αλλά και για το νυφικό σας χτένισμα μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα και πιστοποιημένα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο Κομμωτήριο “ΕΚ – Hair Salon” θα βρείτε :

-Ανδρικό, Γυναικείο και παιδικό κούρεμα

-Γεωμετρικά κουρέματα

-Βαφές μαλλιών(τεχνικές εργασίες ξανοιγματος,balayage, babylights, highlights)

-Θεραπείες ενυδάτωσης-λειανσης(botox-lifting)

-Βιολογική θεραπεία κερατίνης

-Τοποθέτηση τρέσας με rings

-Βραδινά χτενίσματα

-Νυφικά χτενίσματα

Hair salon Ειρήνη Κωνσταντινέα στη Θουρία Μεσσηνίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2721033821

Ακολούθησε το σε facebook και Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ