«Η εξαφάνιση του Αη Βασίλη…» από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στην Καλαμάτα

Μετά την επιτυχία που παρουσίασε πέρυσι «Η εξαφάνιση του Αη Βασίλη…» της Ελένης Καρβέλη, η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου αποφάσισε να συνεχίσει και φέτος τις παραστάσεις της για 2η σεζόν.

Στην Καλαμάτα, η παράσταση θα ανέβει αύριο στις 5 μ.μ. και στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας. Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου η μουσική, το παραμύθι και το παιχνίδι δίνουν τη θέση τους στους πρωταγωνιστές της παράστασης, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι είναι έτοιμοι να τις υποδεχτούν και να τις γιορτάσουν. Μία κακιά Νεράιδα χρόνια τώρα προσπαθεί να τις καταστρέψει… με ένα μαγικό ξόρκι που θα το απλώσει παντού σκορπίζοντας την κακία, τη διχόνοια και τη μιζέρια… Τί ρόλο θα έχουν όμως σ’ αυτό δύο παιδάκια; Και τι θα κάνει το αγγελάκι των Χριστουγέννων; Όταν εμφανιστεί ο αιώνιος εχθρός της ο Αη Βασίλης θα μπορέσει να την εξουδετερώσει; Ή θα είναι πλέον πολύ αργά; Τι θα γίνει τελικά; Γιατί η νύχτα των Χριστουγέννων φτάνει, και όταν το ρολόι πλησιάζει δώδεκα η αγωνία κορυφώνεται… Θα εξαφανιστεί ο Αη Βασίλης; H απάντηση από τον θίασο επί σκηνής…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στο ρόλο του Αη Βασίλη ο δημοφιλής ηθοποιός Φώτης Σπύρος, μαζί του οι: Στέλλα Μπονάτσου, Ελένη Καρβέλη, Γιώργος Παππάς και Αλέξανδρος Παππάς. Σκηνοθεσία και Θεατρική διασκευή: Ελένη Καρβέλη, Μουσική Επιμέλεια: Music Art, Σκηνικά: Παναγιώτης Χριστόπουλος. Προπώληση στο βιβλιοπωλείο “Ολα χαρτί” και στο viva.gr. Η είσοδος έχει οριστεί στα 8 ευρώ (προπώληση) και 9 ευρώ (ταμείο).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ