Χρήστος Δάντης: Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει από εντάσεις

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Χρήστος Δάντης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, τι έκανε προκειμένου να του δώσουν το κομμάτι «Το παλιό μου παλτό» αλλά και για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου με τον Λευτέρη Πανταζή και ήξερα ότι στη συνεργασία είναι απίστευτος και δίνει χώρο» δηλώνει ο Χρήστος Δάντης.

 Θυμάται πως στις πρώτες του live συναντήσεις κάποια κορίτσια να τον είχαν αρπάξει από τα μαλλιά, ενώ μία κοπέλα είχε γδυθεί μπροστά του μένοντας γυμνόστηθη.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν το όνομα Δάντης δεν είναι το πραγματικό του και αποκαλύπτει πώς προέκυψε. «Όταν χώρισαν οι γονείς μου η μητέρα μου ήθελε να αλλάξω το επίθετό μου και να πάρω το δικό της…το είχα αλλάξει σε «Ντάντε» όταν έπαιζα σε συγκροτήματα επειδή ήταν της μόδας τα λατινόφωνα».

 Θυμάται πως όταν έπιασε δουλειά και τον ρώτησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος πώς λέγεται του απάντησε Δάντης μεταφράζοντας το Ντάντε. «Ο Γιώργος Χατζηνάσιος μου είπε να κρατήσω το “Δάντης” ως επίθετο αντί το “Βλαχάκης”», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την τεράστια επιτυχία του «Το παλιό μου παλτό» αποκαλύπτει πως αρχικά το κομμάτι ο Λάκης Παπαδόπουλος το είχε προτείνει στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος το αρνήθηκε.

«Όταν ανακαλύψαμε τις κασέτες του Λάκη Παπαδόπουλου με το “Παλιό μου παλτό” ασχολήθηκα πάρα πολύ στο στούντιο με το τραγούδι αυτό…προσποιήθηκα τον άρρωστο για να το πάρω γιατί ο Λάκης Παπαδόπουλος το ήθελε για εκείνον» περιγράφει.

Ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία πριν λίγες μέρες έφυγε για το «Survivor All Star». «Δεν θα μπορούσα να της πω να μην πάει γιατί της αρέσει να αγωνίζεται και η αμοιβή από αυτό θα είναι καλή» λέει ο ίδιος. Ανέφερε πως η σχέση τους έχει περάσει από εντάσεις όπως όλες οι σχέσεις.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ