Τριαντάφυλλος: Τα πεσμένα νούμερα του Survivor All Star κι η ανάρτηση που στάζει φαρμάκι

Το «Survivor All Star» δεν τα πήγε καλά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στην πρώτη μετωπική σύγκρουσή του με τον «Σασμό» και όχι μόνο. Το «MasterChef 7», στην πρεμιέρα των οντισιόν, έφτασε μια μονάδα πίσω από το «Survivor» στο δυναμικό κοινό.

 Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν τα βρήκε στα χρήματα με την Ατζούν Μίντια, αφού οι οικονομικές απαιτήσεις του, αν ικανοποιούνταν, θα προκαλούσαν αντιδράσεις από τους υπόλοιπους παίκτες. Αυτό έγινε διπλά φανερό από τις δηλώσεις του δικηγόρου του στις κάμερες κατά την έξοδό τους από το κτίριο της γνωστής εταιρίας παραγωγής του Ατζούν Ιλίρζαλι στην Αθήνα.

Ο Στέλιος Σούρλας, ο οποίος εκπροσωπούσε το ’21 και τον Αλέξη Παππά, είπε τότε: «Είναι στο χέρι της Ατζούν να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε το πρωί της Τρίτης ο Τριαντάφυλλος, ο τραγουδιστής, ο οποίος παρακολούθησε την πρεμιέρα του παιχνιδιού με τον κολλητό φίλο του Αλέξη Παππά και σχολίαζε λεπτό προς λεπτό, νιώθει πικραμένος για την ατυχή κατάληξη των συνομιλιών του με την παραγωγή του «Survivor All Star». Έτσι, μόλις ξεκίνησε το πρόγραμμα και των υπολοίπων καναλιών, με συνέπεια το reality του Σκάι να χάσει πάνω από 10 πόντους τηλεθέασης σε μία ημέρα, σχολίασε:

«Αυτό δεν το περίμενα να το δω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια. Και πέρα από το ό,τι είπε ο Βασάλος και τις ειρωνείες του, εγώ αγαπώ αυτό που λέγεται Survivor και το εννοώ. Ίσως λείπει αυτός ο ήρωας που θα ταυτιστεί ο τηλεθεατής μαζί του» έγραψε με νόημα και, για να ενισχύσει το επιχείρημά του, ανάρτησε το πίνακα τηλεθέασης της Δευτέρας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ