Τζόνι Θεοδωρίδης: Ήμουν άστεγος για 2 μήνες, έτρωγα τα μπισκότα από τις καφετέριες

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός, Τζόνι Θεοδωρίδης στο «Mega Καλημέρα».

Ο ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγηση του  για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, αποκαλύπτοντας ότι ήταν άστεγος για δύο μήνες και έτρωγε τα μπισκότα από τις καφετέριες.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει καθώς ήταν άστεγος, αποκάλυψε πως όλα συνέβησαν όταν έφυγε στο Μιλάνο για να δουλέψει ως μοντέλο. “Ήταν μια δουλειά. Είπα είμαι νέος και ήταν μια ευκαιρία δουλειάς, πολύ καλά τα λεφτά. Ήταν δουλειά μοντέλου. Δεν μας πλήρωσαν από μία δουλειά και δεν είχαμε να πληρώσουμε το ξενοδοχείο, δεν μπορούσαν να μας στείλουν λεφτά, ήμασταν κάτι σαν παράνομοι. Έληξε και η βίζα και αναγκαστικά έμεινα στον δρόμο… Είχα κάποιους ανθρώπους οι οοίοι ο δρόμος ήταν το σπίτι τους, άστεγοι και ήμουν λίγο προστατευμένος μ’ αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν πού δύσκολο να βρεις φαγητό ή νερό. Έπρεπε να αγοράσεις το νερό. Σχεδόν ενάμιση με δύο μήνες έμεινα άστεγος. Πήγαινα περιστασιακά σε κάποιους φίλους και έκανα μπάνιο, που είχαν ξενοδοχείο, έβγαινα πάλι έξω, έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες και προσπαθούσα να ζήσω” συμπλήρωσε.

Για τις ασχολίες του εκτός υποκριτικής είπε: “Ασχολούμουν πάρα πολλά χρόνια με την εστίαση, πάρα πολλά χρόνια με ξενοδοχεία και γι’ αυτό το ακολούθησα, δεν το άφησα ποτέ. Ακόμη και όταν έπαιζα στη Λάμψη δούλευα σε μαγαζιά φίλων μου“. 

Όσον αφορά στην αποχή του από τα τηλεοπτικά πράγματα, σημείωσε: “Πέρυσι είχα κάποιες προτάσεις, φέτος δεν έχω προτάσεις. Γενικώς, αυτά τα χρόνια γιατί υπάρχουν κάποια προβληματάκια, τα οποία λύνονται. Σιγά σιγά θα λυθούν πιστεύω. Προβληματάκια του ότι έχω ξεκινήσει μια ιστορία σε σχέση μ΄ ένα κανάλι. Έχουμε πάει στα δικαστήρια. Λύνεται τώρα σιγά σιγά και θα δούμε τι θα γίνει”.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ