Στέλιος Ρόκκος: Είμαι στο στάδιο ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω Ολοκαίνουργιος

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσοι ανησύχησαν για την υγεία του.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως ό,τι έγινε ήταν «μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας!» και ανέφερε πως αυτή τη στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είναι καλά στην υγεία του και είναι σε «στάδιο ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω ολοκαίνουργιος».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ !!! Ήταν μια περιπέτεια, μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω Ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς κ νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους. Στο νησί μου το νοσοκομείο της Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου κ τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους. Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση κ αερομεταφορά μου στην Αθήνα. Το Μετροπόλιταν, όλο το προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέργη Εμμανουήλ».

To χρονικό της περιπέτειας της υγεία του

Με C-27 της πολεμικής αεροπορίας διακομίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα ο Στέλιος Ρόκκος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός τραγουδιστής είχε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» από τη Λήμνο στην οποία διαμένει τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει το limnosfm100.gr, στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής, ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο του νησιού, αφού κάποια συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του. Οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, έτσι λίγη ώρα αργότερα ο 58χρονος τραγουδιστής μεταφέρονταν με C-130 στην Αθήνα.

Μάλιστα, νωρίς το μεσημέρι, η “Πύλη Αξιού”, το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος κοινοποίησε την παρακάτω ανακοίνωση: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

 Υπενθυμίζουμε πως ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει τον αδερφό του τον Ιούνιο του 2021 από ανακοπή καρδιάς, γεγονός που έκανε τον γνωστό τραγουδιστή να πάρει άμεσα στην απόφαση να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του γνωστού τραγουδιστή, Λελέ Γκόφα, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Open Weekend για τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!”, τόνισε η Λελέ Γκόφα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ