Σπύρος Μπιμπίλας: Θα είμαι υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στη «Super Katerina» για όσα γίνονται με τα πτυχία των ηθοποιών μετά από το Προεδρικό Διάταγμα. και αποκάλυψε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Να υπενθυμίσουμε πως ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές.

Μιλώντας στον ALPHA, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στα πτυχία των καλλιτεχνών λέγοντας πως «είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα που ο ένας το μεταθέτει στον άλλον. Όμως τώρα έγινε αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, όπου έβαλε ταφόπλακα και λέει εσείς είστε απόφοιτοι Λυκείου. Εμείς δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό. Το υπουργείο Πολιτισμού έχει έρθει σε κόντρα με το υπουργείο Παιδείας γιατί το πρώτο δίνει τα πτυχία στις δραματικές σχολές. Εμείς την κυρία Κεραμέως την παρακαλάμε να τη δούμε χρόνια και στέλνει άλλους στις συναντήσεις. Την κυρία Μενδώνη και τον κύριο Γιατρομανωλάκη βλέπουμε».

«Εγώ δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ αυτή την στιγμή είναι άνθρωποι απ’ όλα τα κόμματα. Ακόμα και ηθοποιοί που ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία, είναι εναντίον του διατάγματος και προσπαθούν να επηρεάσουν ανθρώπους από τη Νέα Δημοκρατία και δεν μπορούν. Γιατί δεν ακούν λοιπόν τους δικούς τους; Δεν κατηγορούμε αυτή την κυβέρνηση μόνο, όλες οι προηγούμενες. Εγώ είμαι υποψήφιος με την «Πλεύση Ελευθερίας», με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μικρό κόμμα αν βγει βγήκε. Ήμουνα και στις προηγούμενες εκλογές», ανέφερε ο ηθοποιός.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ