Ρουμανία: Ο Άντριου Τέιτ θα παραμείνει στη φυλακή για άλλες τριάντα μέρες

Ο μισογύνης influencer Άντριου Τέιτ φαίνεται ότι θα περάσει άλλες 30 μέρες στη φυλακή μαζί με τον αδερφό του, καθώς οι ρουμανικές αρχές δεν έχουν τελειώσει τις έρευνες στην έπαυλη που διατηρούσε στη χώρα.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι αρχές δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και αποφάσισαν να συνεχίσει να είναι υπό καθεστώς αστυνομικής επιτήρησης, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδερφός του κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Άντριου Τέιτ, ο αδελφός του και δύο Ρουμάνες συνελήφθησαν στις 29 Δεκεμβρίου με κατηγορίες περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης για σεξουαλική εκμετάλλευση έξι γυναικών. Όλοι τους έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

Πρώην διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι του Ηνωμένου Βασιλείου Big Brother, έγινε γνωστός με μισογυνικά σχόλια και λόγους μίσους. Έχει πει πως οι γυναίκες που βιάζονται είναι εν μέρει υπεύθυνες για το βιασμό τους και πως ανήκουν σε άνδρες.

Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, απέκλεισαν τον Τέιτ, όμως ο λογαριασμός του στο Twitter επανενεργοποιήθηκε το Νοέμβριο, αφού η πλατφόρμα εξαγοράστηκε από τον Έλον Μασκ.

πηγή: newsbeast.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ