Μπρίτνει Σπίαρς: Ξέσπασμα σε εστιατόριο – Την άφησε και έφυγε ο σύζυγός της

Ξέσπασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε εστιατόριο στο Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής.

Το TMZ αναφέρει ότι η σταρ της ποπ, 41 ετών, υπέστη ένα επεισόδιο αφού αυτή και ο σύζυγός της, Sam Asghari, 28 ετών έφτασαν στο εστιατόριο Joey για δείπνο στην περιοχή Woodland Hills, μαζί με τον σωματοφύλακά τους.

Όταν έφτασαν για δείπνο, οι θαυμαστές εντόπισαν γρήγορα τη διάσημη ποπ σταρ. Η τραγουδίστρια προφανώς εκνευρίστηκε αρχικά, όταν οι θαμώνες του εστιατορίου έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα με μάρτυρες, έκανε σαν μανιακή. Άρχισε να φωνάζει και να «λέει ασυναρτησίες», αναγκάζοντας τον Asghari να φύγει από το εστιατόριο Woodland Hills, ανέφερε το TMZ.

Η Post απευθύνθηκε στους εκπροσώπους της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και σε έναν εκπρόσωπο του εστιατορίου για σχόλια. Ένα άτομο που απάντησε στο τηλέφωνο του εστιατορίου το Σάββατο αρνήθηκε να σχολιάσει.

Στα πλάνα από το εστιατόριο, η τραγουδίστρια φαίνεται να κάθεται μόνη, μουρμουρίζοντας στον εαυτό της, πριν φύγει από το εστιατόριο με τον σωματοφύλακά της.

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται καθώς οι θαυμαστές της που δημιούργησαν και το #FreeBritney φοβούνται για την υγεία της.

πηγή: enikos.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ