Μοσχάτο: Έχω μεσάνυχτα δηλώνει η μητέρα του 50χρονου – Δεν ξέρω για απάτες με κρυπτονομίσματα είπε φίλος του

Μπερδεμένο παραμένει ακόμα το τοπίο όσον αφορά το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα τον 50χρονο και δράστη τη 47χρονη που επικαλείται οικονομικές διαφορές της με τον νεκρό. Στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησαν η μητέρα αλλά και ένας φίλος του 50χρονου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση του εγκλήματος στο Μοσχάτο, με τις Αρχές να προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του «παζλ». Η 47χρονη φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος τής χρωστούσε χρήματα. Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με την ίδια, ήταν απελπισμένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα οφειλόμενα.

Η μητέρα του 50χρονου θύματος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Live News και δήλωσε:

«Εγώ δεν μπορώ να βρω άκρη. Οι δικηγόροι και οι ποινικολόγοι τρέχουν να μάθουν την αλήθεια. Εμείς έχουμε μεσάνυχτα. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή πού είναι το παιδί μου. Δεν την έχω βρει τη νύφη μου και δεν ξέρω τι γίνεται. Εσύ μπορεί να έχεις πιο καθαρή εικόνα από εμένα. Τώρα ανέβηκα από την αστυνομία με την ψυχή στο στόμα. Τρέχω να βγάλω χαρτιά. Ό,τι και να σου πω θα είναι ψέματα, ό,τι και να σου πω θα είναι ψέματα. Αυτές τις 10 ημέρες δεν ξέρω τίποτα».

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Φίλος του 50χρονου στο Live News

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε κι ο φίλος του 50χρονου, λέγοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει κάνει απάτες με κρυπτονομίσματα.

Ερωτηθείς για τη γυναίκα του 50χρονου είπε ότι είχαν μία ωραία οικογένεια και δύο παιδιά στην εφηβεία. Ο φίλος του 50χρονου μάλιστα αδυνατούσε να σκεφτεί για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί η σύζυγος, αλλά πρόσθεσε πως αν «έβλεπα κι εγώ να απειλούν τον άντρα μου θα το σκεφτόμουν για το καλό των παιδιών μου».

Σχετικά με τους ξυλοδαρμούς που είχε υποστεί ο 50χρονος και δεν τους κατήγγειλε σχολίασε ότι μάλλον θα έγιναν από ανθρώπους που θα ήξερε και υπογράμμισε ότι δεν πιστεύει ότι είχε σκοπό να τους εξαπατήσει.

πηγή: newsit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ