Ματθίλδη Μαγγίρα: Είχα εμπειρία με φάντασμα – Άκουγα τις παντόφλες, το γκαζάκι, ξέρω σε ποιο σημείο έπινε καφέ

Στις μεταφυσικές εμπειρίες που έχει βιώσει κατά καιρούς αναφέρθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, υποστηρίζοντας ότι έχει έρθει σε επαφή με φάντασμα. 

Μιλώντας στη στήλη «Τι Ψυχή(δου) θα παραδώσεις» της εκπομπής «Breakfast@star», η ηθοποιός συζήτησε επίσης για τις προηγούμενες ζωές της, όπως και τον θάνατο τον οποίο ή ίδια θεωρεί ως ελευθερία.

«Έχω δει προηγούμενες ζωές μου, σε άλλον πλανήτη. Ο πατέρας μου ήταν ο άρχοντας μίας πολιτείας και με είχε στείλει στο βουνό έξι μήνες σε έναν δάσκαλο να με εκπαιδεύσει τύπου πολεμικές τέχνες» είπε αρχικά, η Ματθίλδη Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Ο θάνατος είναι ελευθερία, φεύγεις από αυτό το υλικό matrix και πας από εκεί που ήρθες. Περνάει η ζωή σου flashback και το ωραιότερο είναι μετά από αυτό που νιώθεις μία γαλήνη, μία ηρεμία που δεν υπάρχει κανένας φόβος».

Η εμπειρία με… φάντασμα!
«Σε ένα σπίτι άκουγα ξεκάθαρα τις παντόφλες, το γκαζάκι του καφέ, το κουταλάκι. Ξέρω και σε ποιο σημείο, στο χολ και έπινε καφέ. Φώναξα έναν φίλο μου παππά, έκανε αγιασμό, μία προσευχή και έφυγε» είπε μεταξύ άλλων.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ