Λιάγκα κατά Light: Η πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, μην στείλετε ανθρώπους, δεν σας φοβάμαι

Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί …. δήλωσε φανερά εκνευρισμένος στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε, Μην στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι…

Αφορμή στάθηκε το προκλητικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο γνωστός τράπερ  Light και στο οποίο φαίνεται ο ξυλοδαρμός ενός περαστικού σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με αφορμή το βίντεο του τράπερ στο Instagram, κατά το οποίο ένας νεαρός ξυλοκοπήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με τον Light να βιντεοσκοπεί το περιστατικό και να το ανεβάζει στο Instagram. 

«Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε» πρόσθεσε σε έντονο τόνο ο παρουσιαστής.

«Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί» τόνισε κατόπιν ο Γιώργος Λιάγκας. 

«Δηλαδή ξυλοκοπούν ένα παιδί στον δρόμο κι εμείς το βιντεοσκοπούμε και το ανεβάζουμε στο Instagram και όποιος αντιδρά σε αυτό είναι πουριτανός;» σχολίασε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να αναφερθεί σε προσωπικό επίπεδο στον Light και στους υπόλοιπους τράπερς, προειδοποιώντας: «Και μην στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μην στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ